+36 (20) 345-7870
info@thermo-block.hu

Nagyon köszönöm a segítségét! Profi anyag, profi szakemberek, tökéletes kiszolgálás. 

Köszönöm szépen!


„Nagyon köszönöm a Jó Istennek, ..és természetesen Önöknek hogy tudtam választani listájukból kivitelezőt !

…… választottam, és nem bántam meg ! Nagyon korrekt, hozzáértő,precíz,és valódi vezér egyéniség, aki nem szégyelli megfogni a lapátot is ha kell !!!  Gondolkodó, mindenben a megoldásokat kereső..és találó, a szakmáját szerető szakember  MESTER !..ugyan ezt mondhatom el csapatáról !!!!Nagyon szuper,ütős csapat !!!!...már szinte szálló ige lett..."lassítsunk J.. úr .?.."..Tudnak dolgozni az biztos...és mind ezt jó kedvűen.... Nagyon hálás vagyok Nekik, és Önöknek is...eddig...de azt hiszem ez nem változik meg a továbbiakban  sem !!!!!

Dr. J. Gy.


Nagyon meg vagyunk elégedve a házunk szigetelésével! A szellőztetésről szeretnék idézni Beke Úrtól: :) " ...az ablakon van kilincs.." Annyira igaza van, hogy a 4 hónapos kisfiúnknak párásító készüléket kellett vásároljunk! Igaz mi gipszkartonnal "vakoltunk".

Üdvözlettel: M.Z.


Szeretném Önöknek most, december 17-én megmutatni a medencét, amit elkészítettem. Nem akarok sokat mesélni róla, csak ami Önöket érinti. A medencét lehet fűteni, de csak a beüzemelés után volt felfűtve 36 C-ra. Már több mint 5 hete csak a vízkeringetés megy. Most 14 C-os a víz hőmérséklete. Azt hiszem, ehhez nem kell kommentár.


Üdvözlettel: P.D.


Három éve költöztünk be a házikónkba, melyet azóta is nagyon szeretünk. Először is a főbb paraméterekről: Hasznos alapterülete 100 nm, Thermo-Block falazóelem, fagerendás födémszerkezet, 40 cm tetőszigetelés, három rétegű üvegablakok, fűtési rendszer cserépkályha - kiegészítő fűtés villanyradiátorok. A házba a gáz nincs bevezetve, így minden fogyasztó árammal működik (radiátorok, konyhai berendezések, bojlerek stb.)


Az áramszámla átalányunk a három év alatt nem nőtt (csak a rezsicsökkentés következtében csökkent:)  így most 23.000.- Ft/hó. A fenti szerkezettel rendkívül takarékos lett a ház. Kedves kis cserépkályhánk (10 kw-os, hordozható, a lakás központi részében elhelyezve) elegendő hőt biztosít az általunk kedvelt 22-23 fokos belső hőmérséklet eléréséhez, így a radiátoroknak csak ritkán kell rásegíteni) Örülünk, hogy ezt a falazati anyagot választottuk, és jó szívvel ajánljuk mindenkinek.


T.Z és családja


"Imádom. Körülnéztem a piacon és csak ebből akarok építeni. A cégvezetés segítőkészsége pedig páratlan, és nagyon emberi. Köszönök mindent.” 

Dr.L.Cs.


Az építőrendszer kiválasztása tudatos volt, de a sok gyártó közül az Önök cége mellett a vásárlóorientáltság és a korrekt ár döntött, ami a mai építési kedv ismeretében a legfontosabbnak bizonyul. Bármilyen kérdéssel és kéréssel fordulhattunk Önökhöz, ami talán közre játszott abban is, hogy építkezésünk gyorsan megvalósulhatott.  Építkezésünk 2012.07.16. kezdődött és 2013.03.09.-én már be is költöztünk az új házunkba.

Jelenleg a tapasztalat gyűjtési időszakunkban vagyunk, de már most elmondható az energia felhasználásunkról, hogy az eddigi 50m2-es társasházi lakásunk fűtési költségeinél, éppen csak egy-két ezer forinttal többre jön ki a 110m2-es nettó alapterületű ház fenntartása (pedig elektromos padlófűtésünk van).

Átmeneti időszakban (késő tavaszi és hűvös szeptemberi napok) elég volt csak a ház 2 klímaberendezését üzemeltetni 40-50 percig és a ház jó egy napig megőrizte kellemes 22-23oC körüli hőmérsékletét. 

Nyáron a melegebb napokon (34oC felett) sem kellett a klímát több órán keresztül üzemeltetni (kb. 3x30 percet), mivel az könnyedén le tudta hűteni a ház belsejét megfelelő hőmérsékletűre.

Összességében elmondhatom, hogy jó választás volt a Thermo-Block rendszere,  és bátran merem ajánlani másoknak is, akik építkezés előtt állnak. Továbbá ezúton szeretném megköszöni azt a sok segítséget, amiben részesültünk.

Üdvözlettel: Anita és Marci


Felépült otthonunk, 2011.októberében tudtunk költözni. Hogy ilyen hamar végeztünk, ez köszönhető pontos és precíz munkátoknak, megbízhatóságotoknak és természetesen a Thermo-Block falazatnak, mellyel nemcsak rengeteg időt, de sok munkát is megspóroltunk. A fenntartásával kapcsolatosan mostanra már a számok is meggyőztek bennünket arról, milyen gazdaságosan és környezettudatosan működik az épület. Rengeteg energiát és pénzt tudunk spórolni a fűtéssel, mely tizedére csökkent a korábbi téglaépítésű házunkhoz képest.

Összességében imádjuk ezt a házat, jobbat ki sem találhattunk volna. Ez volt az első eset, hogy ezzel az építőanyaggal találkoztunk. Kipróbáltuk és nem bántuk meg. Ha újra építkeznénk, akkor is ezt választanánk. Ismerőseinknek is ajánlani fogunk benneteket.

Köszönjük munkátok és további sok sikert kívánunk!
Üdvözlettel: K.T. és Á.A.


…egyébként 2012. október 19.-én beköltöztünk az ingatlanba. Eddig - néhány nap hiányában - 4 hónap alatt, az összes gázfogyasztásunk 530 m3 - ami a 105 m2 lakás (23-24 C) és a 26 m2 garázs (12-14C) fűtését, ill. a melegvíz ellátást foglalja magába. Ez önmagáért beszél! Rendkívül jó a komfortérzetünk, örülünk, hogy az Önök technológiáját választottuk. 

Köszönettel: N.S.


"A tervezéskor nagy dilemmában voltunk, hogy hagyományos vagy Thermo-Block rendszerű házat építsünk-e. Több tervezőt és kivitelezőt megkérdeztünk, hogy mit javasolnak. A Thermo-Block rendszer mellett az szólt, hogy kevés alapterület vesztéssel egy jól szigetelt házat lehetett építeni. Az utcában nincs gáz, így a komfortos fűtést legolcsóbban programozható villanyradiátorok segítségével tudtuk megvalósítani. A rendszer előnyét most érezzük, hogy éves általányban villanyszámlánk 9.000 Ft/ hó körül van, ami azt hiszem igen kedvező egy 107 m2 épület esetében, ha figyelembe vesszük, a főzési energia szükségletet is villannyal biztosítjuk (meleg víz napkollektorról). Egy éve költöztünk be, de eddig nem bántuk meg, hogy az Önök technológiáját használtuk." 

Üdvözlettel: B.S.


Nagyon Szépen Köszönjük a Sok Segítséget, az Útmutatókat! 

Kezdjük  jól belakni a házunk! Mindenkinek nagyon tetszett az építő anyag és a melegben is jól vizsgázik! :)

Munkátokhoz további sok sikert, magánéletben minden jót kívánunk!

Üdvözlettel: Zsuzsi és Zoli 


Kedves Izabella és János!

Örömmel küldöm el az ikerház képeit. Ami jó hír, hogy a ház, mint büszkeségem, remek lett.

Megtalálta másik tulajdonosát is, akiknek szintén nagyon tetszik, és nemsokára költöznek is.

Üdvözlettel: A.V.


Budapesti téglából épült családi házunkat bővítettük Thermo-Block falazattal, 2*36 m2-rel nőtt a ház mérete ( most 210 m2 a befűtött terület), évi 133 m3-ről 144 m3-re emelkedett a gázfogyasztás, 20 fokra volt állítva a hőmérséklet. Padlófűtés van kialakítva mind a két szinten. Nagyon jó komfort érzetünk van. Egy nagy nappali az alsó szinten, két gyerek szoba, egy háló szoba és egy folyosó van az emeleten. Mindenkinek tudom ajánlani a Thermo-Block-ot. Üdvözlettel: K. Z. 


Az első koszovói Thermo-Blockos ház építtetője üzente a facebookon keresztül fordítóprogram segítségével: barát Ez az én házam, ez az otthona az első épült koszovói thermo blokk és már felépített segítségével bácsi magát. Nagyon elégedett vagyok ezekkel a tégla. Sok sikert kívánok.


Kedves Bekéné Szekendy Izabella és Beke János

 

Nagyon szépen köszönöm a gyors, korrekt tájékoztatást.

Ilyen kiszolgálásban nem volt még részem, az ismerősi körömben ajánlani fogom önöket.

 

Tisztelettel:K.G.


Kedves Békéné Szekendy Izabella!

Nagyon köszönjük a gyors választ! Most már biztos, hogy ennél a technológiánál maradunk, és Önöktől fogjuk rendelni az alapanyagokat is. Még annyi annyi változás lehet, hogy nyeregtetővel tervezünk majd, de ezt a kivitelezővel pontosítjuk.

Köszönettel, Üdvözlettel: P.Gy.


Küldök néhány képet az építkezésünkről. Lassan kész lesz és költözhetünk. Köszönjük az ajánlását még tavaly, nagyon meg vagyunk elégedve az építőanyaggal és a vállalkozóval is. Igyekszem küldeni végleges képeket is, ha elkészül. Szívesen látnánk a weboldalukon is kitéve.  Üdvözlettel: K.I. 2019.12.03.


Kedves Izabella! Ahogy ígértem, küldöm a végleges képeket a házunkról. Már több mint 1 hete beköltöztünk, és nagyon élvezzük. Még egyszer nagyon köszönöm a segítségét az induláskor. Nem győzöm hangsúlyozni, mennyire elégedettek vagyunk az Ön által ajánlott Pocsai Gábor építési vállalkozóval. Minden kérésünket teljesítette, megvalósította álmaink házát. Ha ajánlásra van szüksége örömmel állunk rendelkezésre! Üdvözlettel, K.I.


Köszönjük szépen a szakszerű és rugalmas kiszolgálást, nagyon meg vagyunk elégedve, mind én és a családom, illetve az összes szakipar, aki még nem dolgozott ilyen anyaggal. A terveket mi magunk raktuk,rajzolgattuk, a tervező már csak finomított rajta. Sok mindent bele akartunk zsúfolni a 120 négyzetméterbe, legfontosabb a nagy nappali konyhával,amit a nyitott térrel(nincs födém) oldottunk meg. A gyerekek meg a párom is sokat segítettek az egész épitkezésben, hisz nem generálba kiviteleztük, hanem mindent mi intéztünk. Igaz, eddig nagy tél nem volt,de eddig jól vizsgázik az ingatlan. A kivitelezőmnek ez volt a 2.háza, és továbbra is fog ilyen rendszerből építeni. Voltak nehézségek, mint minden épitkezésen, amit sikeresen átugrottunk. A ház mindenkinek nagyon tetszik, mindenki csak dicséri a tervezőt,a kivitelezést és persze a sok jó ötleteket a házba.
Köszönjük szépen én illetve a családom nevében L.N. Szeged


Remélem, emlékszik még rám pár évvel ezelőtt rendeltem meg házunkhoz a Thermo-Block elemeket. Sajnos kicsire álmodtuk meg a házat, ezért bővíteni szeretnénk. Nagyon meg vagyunk elégedve evvel a szerkezettel, mert tényleg meghozta a hozzá szánt reményeket.

Tervezőnk pár nap múlva elkészíti a ház átalakítás – bővítéssel kapcsolatos tervrajzot. Sz.A.


Ma levizsgázott a ház, 5-öst kapott mind tőlem, mind attól, aki a hőkamerás képeket készítette. A cég, aki csinálta a hőkamerás képeket, dicsérte, rég látott már ilyen kevés százalék eltérést a sarkokban, födémnél, lábazatnál. Nagyon kevés volt az eltérés, csak 1-2 helyen A szakember is csak csodálkozott, mert még nem volt ilyen típusú házban. GRAT: Örülök, hogy ezt a terméket választottuk, amikor eldöntöttük, hogy építkezni fogunk. 1 éve benne lakunk, az energia fogyasztás, csak hogy számokról is beszéljek, 1 év alatt 1200 köbméter gáz fogyott a 120nm.-re 4 fő meleg víz használattal együtt, ami nagyon kielégítő. L.N. Szeged 2020.11.25.